MUDO TIGER FOR BARN 5-7 ÅR

tigerFormålet med MUDO Tiger programmet er å tilby barn i alderen 5-7 år et målrettet treningskonsept for utvikling av ferdigheter som: fokus, samarbeid, kontroll, balanse, hukommelse, disiplin, fysikk og koordinasjon på en motiverende og gøyal måte.

 

Alle er svært viktige ferdigheter, som er gode å ha med seg i skolen, på idrettsarenaen og når barnet skal avansere videre i Taekwondo.

 

Programmet er utviklet ut ifra denne aldersgruppens evner og forutsetninger. Etter at MUDOTiger programmet er fullført, og samtlige striper og belter er oppnådd, er barnet klar til å starte i junior 1 klassen.

 

Hver uke deles det ut ferdighetsstriper ut ifra hvilken ferdighet det er fokus på den uken. Disse deles ut på slutten av hver klasse, hvor barna klapper og gir hverandre støtte for en godt utført jobb. Omtrent hver 9. uke avholdes det en belteseremoni for barna, hvor alle som har oppnådd åtte striper på belte får et nytt belte. På denne seremonien oppfordrer vi alle foreldrene til å komme å se på barna.

 

En flott fargeplakat med en halvårlig oversikt over hvilke ferdigheter som skal trenes til hvilken uke, henger i instituttet. Her kan både foreldre og barn se hvilken farge barna får på stripen sin og til hvilken uke. I tillegg kan man også se når belte- seremoniene er satt opp.

 

Våre treningsmetoder gjør at så vel barn som voksne finner seg godt til rette, og kan utvikle seg i takt med sine egne målsettinger. Gjennom tydelig instruksjon av dyktige instruktører, et godt miljø og et motiverende evalueringssystem, bygger du opp din mestringsfølelse.

 

Ferdighetsstriper:

Uke 1: Fokus: Hvit stripe
Uke 2: Samarbeid: Gult stripe
Uke 3: Kontroll: Grønn stripe
Uke 4: Balanse: Blå stripe
Uke 5: Hukommelse: Lilla stripe
Uke 6: Disiplin: Brun stripe
Uke 7: Fysikk: Rød stripe
Uke 8: Koordinasjon: Sort stripe

GRATIS PRØVETIME

Lyst til å prøve MUDO Tiger? Meld deg på en prøvetime – helt uten kostnader og forpliktelser!

Bestill gratis prøvetime!

Pin It on Pinterest

Share This
×