Kickboxing NM 2018

  • 16.03.2018
  • 16:00 - 22:00

Bergen Kickboxing Klubb er 30 år og derfor svært glad for tildelingen av NM 2018. 

Det er derfor en glede å invitere utøvere, trenere, klubber, venner, familie, dommere og forbundet til

Scandic Flesland Airport og Norgesmesterskap i Kickboxing

 

All aktivitet vil foregå på hotellet som befinner seg i gangavstand bare få meter fra den nye terminalen på Flesland Flyplass.

Ta en titt på hotellet her https://www.scandichotels.com/hotels/norway/bergen/scandic-flesland-airport

Vi vil komme med utfyllende informasjon etterhvert, men det viktigste nå i denne omgang;

 

Datoen blir 16-18 mars 2018

Det hele vil starte fredag ettermiddag/tidlig kveld med inn-veiing, muligens noen innledende kamper. NM vil avsluttes offisielt lørdag kveldmed kvelds-galla med utvalgte finaler etterfulgt av bankett. Søndag blir det lagt opp til diverse aktivitet som ikke er fastlagt ennå, men det være seg barneaktivitet, seminar og diverse kamp-aktivitet slik at alle som ønsker det kan få maksimalt ut av helgen. Vi anbefaler derfor å utsette retur fra Flesland til 5-6 tiden på ettermiddagen.

 

Selv om det er gangavstand mellom terminal og hotell, så er det forøvrig et stykke til både butikk og sentrum. Vi har derfor lagt opp til en hotellpakke som består av rom med helpensjon, slik at man får det man trenger i forbindelse med NM på selve hotellet uten stress. Vi mener prisene er gode til tross for at alt koster penger. Husk også at man sparer både tid og penger på transport. 

Her er kostnadsbildet:
Det er reservert 100 rom fordelt på enkelt,- dobbelt,- , trippel og firemanns-rom. (Obs, bare 5 firemanns-rom tilgjengelig totalt – først til møllen)
Hotellpakken inneholder idretts-middag i restaurant fredags kveld, rom med frokost begge nettene, idretts-lunsj lørdag i restaurant, idretts-bankett med buffet lørdags kveld og det hele avsluttes med idretts-lunsj i restaurant søndag. 

Priser for hele helgen: 

Per person i enkeltrom kr. 2 600,-
Per person i dobbeltrom kr. 2 150,-
Per person i trippel-rom kr. 2 000,-
Per person i firemanns-rom kr. 1850,-  

 

NB: En forutsetning fra hotellets side forut for denne avtalen er at all booking må skje via oss. Dere kan derfor begynne å telle opp i egne rekker og gjøre klar deres bestilling. Klubbene må komme med samlet booking og endringer i etterkant vil medføre gebyr. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert. I mellomtiden ønsker vi alle lykke til med høstens og vinterens aktiviteter.


Stevne ID: 5917 Arrangør:  Bergen Kickboxingklubb – Kontakt: Eirik Gundersen , tlf: 40828280 – Stevneansvarlig:   Ole Oddvar Wiik

MUDO AS - Frydenbergveien 48, 0575 Oslo


Pin It on Pinterest

Share This
×