26
01
2017

Senterleder søkes!

Mudo AS er Nordens største treningssenterkjede basert på kampsport. Kjeden består av 31 treningssentre med tilsammen 16.000 aktive medlemmer og en totalomsetning på NOK 70 mill. Kjeden er basert på franchisedrift. Hvert enkelt senter drives etter Mudo-konseptet, og får oppfølging og support fra hovedkontoret i Oslo.

 

Senterleder Mudo Prinsdal

Vår nye daglige leder vil få totalansvar for driften av treningssenteret. Arbeidet vil omfatte rekruttering og oppfølging av medlemmer, ledelse av instruktørstaben, gjennomføring av treningstimer, mm.

Vi søker etter deg som er resultatorientert og liker å omgås mennesker, både store og små.

På Mudo dyrker vi en positiv tankekultur. Vi skal ha det gøy sammen og vi skal se hvert enkelt individ. Hver eneste dag skal vi bidra til å skape gode opplevelser. Gjennom Mudokjeden blir du del av et større team, men samtidig betrodd stor grad av frihet til å nå de mål du setter deg!

Det er en fordel om du har Taekwondo-kompetanse, men ikke nødvendigvis et krav. Vil du vite mer om stillingen, tar Morten Drage gjerne en prat med deg på tlf. 980 79 833.

Vi jobber i et positivt og serviceinnstilt gründermiljø. Du får en selvstendig stilling som du selv kan være med på å forme.

 

Søknadsfrist: 10. februar, tiltredelse: snarest.

 

Send din søknad til:

NAVN: Moer a/s

ADRESSE: Raschsv. 38

1153 Oslo

 

Evt. Kontakt: Morten Drage, Daglig leder Mudo Nordstrand, Styreleder Mudo Prinsdal.

Telefon: 980 79833
E post: nordstrand@mudo.no

 

 

MUDO AS - Frydenbergveien 48, 0575 Oslo


Pin It on Pinterest

×