13
01
2016

MUDO VINTER-CONVENTION 2016

Vi ønsker velkommen til MUDO Vinterconvention 2016 !

Bærum Idrettspark – 30 og 31 januar 2016

Det blir en inspirerende og lærerik treningshelg med fantastiske instruktører, blant annet kommer verdensmester Thea Therese Vingmark Næss som kjører kickboxingtimer, proff fighter trener/strike coach Aristo Manzouri med boxing timer og Master Fredrik Bjertnæs og Master Per Christian Pedersen kjører hver sin sparketime. Også er det satt opp taekwondo pensumtrening med våre beste instruktører innen selvforsvar, spark, kombinasjoner og sparring. Du har også mulighet til å prøve brasiljansk jiu jitsu/grappling, hapkido, yoga og animal flow. I tillegg er det som vanlig, taekwondo graderingsseminar, taekwondo dan -og mastergradering, og kickboxing gradering.  I år har vi også Camp Mudo for barn hvor barna har temabaserte morsomme timer. Også er det satt opp egen familietrening til foreldre og barn, samt egen time for restitusjonsmassasje hvor foreldrene får tips hvordan massere barn som trener.

Her blir det noe for deg uavhengig om du er viderekommen, instruktør eller master. På Convention får du ny kunnskap, nye idéer og nye venner!

Timeplanen kan du se her: TimeplanVC16_NY

Deltakere som er faste instruktører på et MUDO-senter vil i år også få gratis deltakerpass til convention, men det et 11 kroners påmeldingsgebyr.

https://www.deltager.no/vinter_convention_2016_30012016

Påmeldingsfristen er onsdag 20. januar klokken 20.00

Veibeskrivelse fra Kolsås Tbane stasjon til Idrettshall

Veibeskrivelse fra Oslo S til Idrettshall med BIL

MUDO AS - Frydenbergveien 48, 0575 Oslo


Pin It on Pinterest

×